Zoeken:

ROI Marketing

Wenst u begeleiding bij business development en lead generation?

 

Door onze jarenlange ervaring met marketing & sales en in alle sectoren weten we welke marketingtechnieken werken voor uw bedrijf. We willen bij elk contact het verschil maken. Toegevoegde waarde creëren voor uw bedrijf of merk is een must.
 
Een grondig intakegesprek en audit is vaak de beste basis om op een professionele manier leads te genereren en uw business verder te helpen uitbouwen. Wij zijn specialist in ROI marketing. We zorgen ervoor dat we elke marketinginspanning zo meetbaar mogelijk maken.
 
Maar zoals Einstein ooit zei: ‘Not everything that counts can be counted and not everything that can be counted counts.’ Branding is op lange termijn cruciaal voor uw zaak en toch is het resultaat niet altijd direct meetbaar in termen van cijfers. Het belangrijkste is dat als we een lead generatie plan voor u opmaken, dat u weet dat we dit dan volledig opbouwen vanuit meetbaar resultaat, anders heeft het geen zin.
 
Nadien kunnen we dan heel gericht meer budget spenderen aan de vormen van marketing die voor uw bedrijf het meeste opbrengen. We denk hierbij veel verder dan alleen aan het online verhaal (google adwords, social networking…) maar ook aan bvb. event marketing. We zorgen ervoor dat alles wat u doet mooi op elkaar afgestemd is en elkaar versterkt.
 
Deel uw visie met ons. Wij staan open om vrijblijvend te brainstormen over hoe wij lead generation in uw branche zouden aanpakken.

 

Deel bericht