Zoeken:

SEA

Ondanks de gestegen prijzen van de klikkosten van google adwords en de toegenomen concurrentie de voorbije jaren, blijft google adwords razend populair. Ontdek onze visie hieromtrent.

U klikt nooit op google advertenties?

Hoe vaak horen we niet dat er nooit op google advertenties geklikt wordt. Alle ervaren adverteerders en campagne beheerders van google adwords weten dat het vernuftige kliksysteem nog steeds goed rendeert. Ondanks de gestegen prijzen van de kliks en de toegenomen concurrentie de voorbije jaren, blijft google adwords populair. Vergeleken met traditionele methodes van adverteren, valt de kost per lead en per klant heel goed mee.

Know how

Google strooit in het rond met vouchers om te adverteren op google. Bedrijven worden aangespoord om zelf hun campagne op te zetten. Voor velen een ver-van-hun-bed show. Enorme budgetten worden soms verspild omdat een campagne slecht geoptimaliseerd is. U kan de set-up van uw campagne laten verzorgen door ons, maar u kan nadien ook de campagne door ons laten opvolgen. De set-up dient zorgvuldig te gebeuren nadat wij ons helemaal ingeleefd hebben in uw doelstellingen, doelgroepen, producten of diensten en markten en dat in één of meerdere talen. Behalve een intakegesprek en een goedkeuring van de campagne gaat er voor u niet veel werk mee gepaard om een google adwords campagne op te starten. Er zijn ook mogelijkheden om te adverteren met banners op het inhoudsnetwerk of via YouTube. Een andere mogelijkheid is remarketing: bezoekers die al op uw website geweest zijn, probeert u via een gerichte advertentie te motiveren om terug uw website te bezoeken en een actie te doen.

Duidelijke rapportering

We hechten veel belang aan communicatie tijdens de campagne. Een rapportering op maat zorgt ervoor dat u de juiste feedback krijgt. De ene ondernemer verneemt graag alle details, terwijl anderen alleen in het aantal leads geïnteresseerd zijn. Geen copy-paste verhaal dus.

ADVIESGESPREK?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op