Zoeken:

Webmarketing

Webmarketing zal de komende jaren een steeds prominentere rol in de marketingaanpak spelen. Hoe is het gesteld met uw online aanpak? Bent u een voorloper of moet u nog een inhaalbeweging maken? Quanto helpt u bij:

De 5 seconden regel

Outsourcing

Webmarketing op maat

5 seconden regel

U hebt enkele seconden om uw online bezoekers te overtuigen. Daarom is het belangrijk dat uw online aanwezigheid steeds voldoet aan de voornaamste regels van de internet marketing kunst. Of het nu gaat om de gebruiksvriendelijkheid en het design van uw website, de zichtbaarheid van uw website op mobiele toestellen of om uw e-mailings. U hebt bij een eerste contact maar één kans om een goede indruk te maken en op het internet is het aantal seconden dat u krijgt heel beperkt.

Outsourcing

Voor veel Vlaamse ondernemers gaat het internet zo snel dat ze geen tijd en kennis hebben om hier dagdagelijks mee bezig te zijn en een partner zoeken om hen hierin te ondersteunen. Quanto kan voor u alles of een gedeelte uit handen nemen, steeds volledig op maat van uw behoefte op dat moment. Wij kunnen zover gaan dat wij ook de productfotografie onder handen nemen voor uw webshop of onze journalist ter plaatse sturen om een aantal artikels te schrijven voor uw blog.

Webmarketing op maat

Wij passen ons aan aan uw noden en we evalueren jaar na jaar waar wij u op dat moment best kunnen in ondersteunen online. Misschien hebt u intussen een eigen marketeer in dienst of zijn er intussen alweer nieuwe online tools bijgekomen waar we op vandaag het bestaan nog niet vanaf weten. Via ons concept als web marketing makelaar kunnen wij steeds op nieuwe ontwikkelingen inspelen met de juiste specialisten gecombineerd met een passende commerciële service. We waken er overkoepelend over dat het imago dat u met uw bedrijf wil uitstralen ook consequent terugvindbaar is in alles wat u doet online. Vraag ons om advies.

ADVIESGESPREK?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op