Zoeken:

Grafische vormgeving

Maak het onderscheid met uw concurrent door te vertrekken vanuit een sterk grafisch concept. Quanto zorgt voor  een sterke match tussen uw offline en online communicatie zodat ze elkaar versterken en naadloos op elkaar aansluiten. Quanto helpt u bij:

Uw online verhaal

Een aanpak op maat

Offline materiaal

Grafisch sterk online

We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat het online verhaal de komende jaren een steeds prominentere rol zal spelen in de communicatiemix van Vlaamse bedrijven. Ook bij online communicatie is een sterk grafisch ontwerp dé manier om u te onderscheiden tegenover uw belangrijkste concurrenten. We kunnen niet ontkennen dat er op dat vlak nog een lange weg af te leggen is. Met een grote dosis creativiteit en innovatie tillen we uw online imago op een hoger niveau.

Aanpak op maat

Goede grafische vormgeving vergt een mix van technische en artistieke vaardigheden. Tijdens het marketing assessment graven we naar de kern van uw merk of bedrijf en bespreken we welke boodschap u wil brengen in uw communicatie. Het doel is om uw merk en/of bedrijf op een creatieve en ongeziene manier in de picture te brengen via een mooie logo & huisstijl enz. We zorgen er voor dat de kernboodschap grafisch optimaal vertaald wordt naar al uw andere communicatiekanalen.

Ruime ervaring

Onze grafisch ontwerpers hebben ervaring opgedaan bij heel uiteenlopende projecten, B-to-B en B-to-C, profit en non-profit. Quanto wil hierbij staan voor een no nonsense vertaling van uw doelstelling in een mooi marketing concept waar u trots mag op zijn. Geen idee is te gek. Ook de grafische vormen die hier niet opgenomen staan onder de diensten zoals verpakkingen of POS materiaal behoren tot onze diensten. Laat ons weten wat u in gedachten heeft en wij werken een concept voor u uit. Contacteer ons voor meer info.