Zoeken:

SEO

Wilt u graag dat de zoekmachine potentiële klanten naar uw website brengt? Iedereen wil toch graag spontane contactaanvragen via de website ontvangen? Of meer online verkoop realiseren? Quanto helpt u bij:

Uw online zichtbaarheid

Het opmaken van kwalitatieve content

Het behalen van hogere rankings

Evaluaties

Algorithm updates

Google voert jaarlijks vele google algorithm updates door. Waardevolle content wint hierbij nog steeds aan belang. SEO of zoekmachine optimalisatie draait niet alleen meer om technische zaken maar om een ingenieuze online marketing mix. We zorgen voor een combinatie van optimalisatie op de website met unieke content. Daarnaast is interactiviteit met de bezoekers in alles wat u doet online een must, naast het strategisch inzetten van social media. Het internet raast zo snel vooruit dat u deze wijzigingen bijna onmogelijk allemaal zelf kan opvolgen. Daarom hebben wij experts die het een uitdaging vinden om steeds up te date te zijn rond de nieuwigheden op google.

Werkwijze

We gaan planmatig te werk vanuit de leads of andere info die u wil genereren. We starten met de keuze van de juiste trefwoorden aan de hand van online tools gebaseerd op het reëel zoekgedrag van uw doelgroep. Deze worden gelinkt aan de juiste pagina’s en teksten op uw website. Kwalitatieve content is een must. Daarnaast worden ook de afbeeldingen geoptimaliseerd, er worden correcte koppelingen met social media gemaakt en waar mogelijk wordt er met reviews gewerkt. Er worden voldoende links voorzien naar de website, de zogenaamde backlinks. Intern wordt er ook een transparante logische linkstructuur opgesteld doorheen uw website. Tijdens het project spelen we kort op de bal en geven we u inzicht in onze werkwijze zodat we onze kennis ook deels naar u kunnen overdragen, mocht u bepaalde zaken zelf in handen willen nemen.

Consultancy

Quanto biedt ook ondersteuning onder vorm van consultancy of opleiding. We geven ook advies rond wat u zelf kan doen als ondernemer om bij te dragen aan onze aanpak. U staat er nooit alleen voor, u kan bij Quanto rekenen op proactief advies. Regelmatige updates van de optimalisatie van uw teksten zijn een must. We brengen steeds in kaart hoe frequent wij u hierbij zullen ondersteunen. Regelmatige updates van de inhoud van uw website zijn een must om voldoende leads binnen te halen. De resultaten van zoekmachine optimalisatie zijn goed meetbaar en komen terug in de rapporteringen die we voor u opmaken.

ADVIESGESPREK?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op