Zoeken:

E-commerce

Hebt u er aan gedacht om een eigen webwinkel te starten, maar weet u niet zo goed hoe u er aan moet beginnen? Hebt u al een compleet plan klaar van hoe de webshop er moet uitzien maar zoekt u een partner om dit tot uitvoering te brengen?

Hoe begin ik er in godsnaam aan…

In beide gevallen kunnen wij ongetwijfeld een grote meerwaarde bieden. Door onze ervaring op diverse domeinen qua online marketing bekijken wij tijdens het marketing assessment op welk domein u nog het meest ondersteuning nodig hebt. We bekijken of er überhaupt wel voldoende slaagkansen zijn voor uw webwinkel, anders heeft het weinig zin om er aan te beginnen. Meer informatie over het onderzoek naar het zoek potentieel van uw producten of diensten, vindt u onder onze dienst google optimalisatie.

Open source

Wij ontwikkelen onze webshops in Magento. Dit open source systeem is heel gebruiksvriendelijk en biedt een brede waaier aan mogelijkheden. Het wordt ondersteund door een wereldwijde community. Dit biedt alleen maar voordelen, waar u van mee profiteert.

Responsive design

In het mobiele tijdperk kunnen we ons geen nieuwe webshop meer voorstellen zonder responsive design. Wij zorgen ervoor dat u naast responsive design ook mee bent met alle nieuwste ontwikkelingen op vlak van het online gebeuren. Een complete online marketing aanpak mag zeker niet ontbreken wanneer u een webshop laat ontwikkelen.

m

ADVIESGESPREK?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op