Zoeken:

Marketingstrategie

Bij Quanto starten we steeds vanuit een grondig marketing assessment. Wij investeren eerst veel tijd om u als klant zo goed mogelijk te leren kennen via een aantal geijkte methodes met als doel een optimaal rendement van uw marketing campagnes en een juiste marketing strategie. Quanto helpt u bij:

Marketing assessment

Concurrentieanalyse

Toekomstvisie bepalen

Evaluaties

Marketing assessment

Indien we een samenwerking opstarten, investeren we tijdens één of meerdere intake gesprekken mee in uw marketing aanpak door een grondige analyse van uw markt, uw concurrenten, uw huidige marketing- en communicatieaanpak… We zijn er overtuigd dat dit een noodzaak is om op lange termijn op een professionele manier met u te kunnen samenwerken.

Concurrentieanalyse

We denken grondig mee na over de strategische marktpositie die u wenst in te nemen tegenover uw concurrenten. Ook al ligt alles op strategisch niveau vast, we houden er van om de manier van communiceren toch opnieuw kritisch in vraag te stellen om u vanuit onze ervaring bij andere bedrijven te begeleiden om uw marketing strategie op een hoger niveau te tillen.

Toekomstvisie

Wat denken klanten, prospecten en concurrenten over uw bedrijf? Wat zijn uw bedrijfsdoelstellingen de komende jaren? Al onze marketing inspanningen zijn er op gericht om uw doelstellingen mee te helpen bereiken. Want dat is toch in de eerste plaats het doel van marketing en van een correcte positionering? We zorgen ervoor dat alles wat we doen voor u zo meetbaar mogelijk is.

Evaluaties

Regelmatige evaluaties op maat houden onze samenwerking uiterst scherp en zorgen ervoor dat u op een efficiënte manier op de hoogte gebracht wordt van de return van uw campagne. Nieuwsgierig naar hoe we dit zouden aanpakken toegepast op uw business?