Zoeken:
jeshoots-com-219056

VIDEO MARKETING

Webmarketing zal de komende jaren een steeds prominentere rol in de marketingaanpak spelen. Hoe is het gesteld met uw online aanpak? Bent u een voorloper of moet u nog een inhaalbeweging maken? Quanto helpt u bij:

Crossmediaal

Vindbaarheid

Crossmediaal

We kunnen ons het internet niet meer voorstellen zonder bewegende beelden. Alle video’s worden crossmediaal ingezet zodat ze optimaal renderen in uw marketingmix: op de laptop of tablet van uw salesmensen, op uw beursstand, op internet, via uw social media kanalen… Video marketing staat voor meer dan de klassieke bedrijfsfilm. Deze laatste maakt meer en meer plaats voor een animatievideo. Video integreren in uw communicatiemix zorgt voor extra cachet in uw communicatiebeleid en voor een begrijpelijke en creatieve vertaling van de boodschap die u wil brengen.

vadim-sherbakov-68
merakist-l5if0iQfV4c-unsplash

Vindbaarheid

We zorgen ervoor voor dat uw videomateriaal optimaal gevonden wordt in google via YouTube, de tweede grootste zoekmachine ter wereld. We maken een videokanaal aan voor uw bedrijf, we geven elke video de juiste omschrijving, foto en trefwoorden mee. Via de YouTube keyword tool kunnen we het zoekvolume van trefwoorden en zinsdelen nagaan. Video’s moeten vragen van bezoekers beantwoorden om effectief en goed vindbaar te zijn. Zowel voor advies rond uw video marketing aanpak, als rond de praktische integratie van uw video’s in uw offline en online communicatie, kan u bij ons terecht.

ADVIESGESPREK?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op