Zoeken:
austin-distel-Imc-IoZDMXc-unsplash

APP ONTWIKKELING

Bent u gewapend voor de mobiele revolutie van 2014 met responsive design of een mobile app? Zorg dat uw app een meerwaarde biedt tegenover een mobiele of responsive website!

Dedicated partner

Technologie

Toepassingen

Dedicated partner

Aangezien het verkeer via mobiele apparaten groter geworden is dan het verkeer via desktop is de ontwikkeling van een app voor veel bedrijven een mooie opportuniteit. Mobiele applicaties ontwikkelen is een vak apart, we hebben ook hiervoor een gespecialiseerde dedicated freelance partner bestaande uit een goed opgeleid ingenieursteam.

mockDrop_iPhone 6
mobile-phone-1087845_1280 (1)

Technologie

Afhankelijk van het type applicatie, ontwikkelen we een native applicatie (Android of Ios) of een hybride app (beide platformen). We voorzien tot een jaar na de oplevering gratis bug fixing.

Toepassingen

We maken nooit een app om de app of omdat iedereen nu een app wil maken. De app maakt altijd deel uit van een marketing plan en heeft een heel concrete doelstelling. We zetten applicaties niet in als verlengde van de website puur om push notifications te sturen. Daarvoor biedt responsive design een oplossing. De app moet echt een meerwaarde bieden door innovatie, we doen altijd een marktonderzoek naar wat er al bestaat. Het doel kan heel verschillend zijn: branding, efficiëntie verhogen, HR… We ontwikkelen volledig in lijn met uw andere communicatie-uitingen. Toegevoegde waarde creëren is hierbij een belangrijke doelstelling.

graphic-2127028_1280

ADVIESGESPREK?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op