Zoeken:

Webdesign

Wanneer u uw website via Quanto laat maken, dan willen we verder gaan dan wat u gewoon bent. Proactiviteit, begeleiding en efficiëntie zijn kernwaarden die we hanteren gedurende de ontwikkeling van uw website. Onze websites zijn:

Gemakkelijk aanpasbaar

Volledig Responsive

Op maat van uw huisstijl

Verder gaan

U kan ver gaan in de zaken die u aan ons uitbesteed tijdens het project van de bouw van de website: van copywriting tot fotografie… Waarschijnlijk hebt u al meer dan eens gedacht: ‘Ik wil meer gaan doen met mijn online aanpak.’ U hebt al mogen ervaren dat er toch steeds heel wat werk van uw kant komt bij kijken? Quanto heeft tot doel om dit werk zoveel mogelijk uit handen te nemen doordat we een heel eigen manier van werken hebben die we u graag toelichten in een persoonlijk gesprek bij u op kantoor. We willen dat de bouw van een nieuwe website een nieuwe dimensie krijgt voor u.

Gemakkelijk aanpasbaar

Onze websites worden steeds gebouwd met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem zodat u de pagina’s nadien heel gemakkelijk zelf kan aanpassen. U krijgt een handleiding en opleiding om hier zelf mee aan de slag te gaan. Hebt u toch geen tijd of zin om zelf aanpassingen te doen? Geen nood, daar hebben we een oplossing voor. Afhankelijk van de uitgebreidheid van uw website kiezen we het open source systeem dat het best aansluit bij uw behoeften.

Webmarketing

Uiteraard houden we bij de bouw van de website rekening met de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van gebruiksvriendelijkheid, terugvindbaarheid in de zoekmachines, zichtbaarheid op mobiele toestellen, koppeling met social media, interactiviteit met de bezoeker enzovoort. We zorgen ervoor dat u met uw nieuwe website volledig ‘mee’ bent en voorop loopt tegenover uw concurrenten.

m

Responsive design

Door de opmars van mobiele apparaten biedt responsive design veel voordelen naar de bezoeker toe. Het is mogelijk om een aparte versie van de website te maken voor mobiele toestellen, maar beter is om uw website met een aangepast of responsive design te bouwen. Dit zorgt ervoor dat uw website of webshop goed leesbaar en gebruiksvriendelijk is op de diverse mobiele apparaten.

ADVIESGESPREK?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op