Zoeken:
mobile-phone-1087845_1280 (1)

Social media

Hebt u plannen om meer return te halen uit uw social media? Wilt u een strategie uitstippelen? Start met een analyse vooraleer u verder gaat.

Strategie

Hou uw communicatie zelf in de hand

Strategie

We kunnen ons geen communicatiemix meer voorstellen zonder social media, ook niet als KMO. Gaat het nu om Facebook, YouTube, Google+ of andere media, we onderzoeken welke profielen passen bij uw bedrijf en uw doelstellingen. We maken nooit een profiel aan omdat het nu eenmaal ‘in’ is om op social media aanwezig te zijn. Google hecht in zijn algoritme steeds meer belang aan de aanwezigheid van een bedrijf op social media, maar ook aan de interactiviteit op deze profielen. We denken vooraf goed na over wie wat zal doen. We stellen per medium een strategie en een publicatieplan op. Wat nog belangrijker is dan het aanmaken zelf is wat u er mee gaat doen. Welke boodschap wil u per medium gaan brengen? Wil u een kanaal maken voor de brand lovers? Wil u bezoekers inspireren?

eric-skwarczynski-235093
Schermafbeelding 2017-08-08 om 18.07.02

Hou uw communicatie zelf in de hand

Onderschat zeker de PR functie niet van social media voor bedrijven. De impact is groot en wie als ondernemer afwezig blijft met zijn bedrijf, riskeert dat anderen binnen of buiten het bedrijf profielen aanmaken op social media waardoor het verhaal van uw bedrijf een eigen leven gaat leiden online. Wees uw concurrenten of medewerkers voor en stippel een strategie uit. Hou uw reputatie online onder controle.

ADVIESGESPREK?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op