Search:
Quanto | Event Marketing
20358
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20358,page-child,parent-pageid-20316,cookies-not-set,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Event Marketing

yutacar-28290

EVENT MARKETING

Het zakenleven blijft een business van mensen waarbij goede menselijke contacten primeren. Relaties onderhouden is in tijden van crisis nog belangrijker dan anders. Goede zakenrelaties zorgen ervoor dat de klant goed weet waarom hij voor u blijft kiezen. Business events kunnen er voor zorgen dat u warme leads kan genereren i.p.v. alleen te werken via koude prospectie of telemarketing.

Klantenbinding

Verrassen en meten

Klantenbinding

Er zijn talloze manieren om uw klanten te verwennen via event marketing. Trouwe klanten moeten extra beloond worden. Toegegeven: de ene klant is hier uiteraard gevoeliger voor dan de andere. Hebt u weinig inschrijvingen voor de events waar u uw klanten op uitnodigt? Bijna alle klanten staan open voor om af en toe iets bij te leren. Combineer het nuttige aan het aangename door bijvoorbeeld ook eens een aantal workshops rond producten te combineren met een gezellig diner en event in een mooi kader en u zal zien dat klanten hiervoor veel sneller zullen inschrijven. Tijdens een sparringsessie delen we onze ervaring en kennis uit diverse sectoren met u over wat waar goed gewerkt heeft. Events hoeven niet altijd duur te zijn om succesvol te zijn. Beurzen worden tegen een kritisch daglicht gehouden en ook daar kan een ongewone of verrassende aanpak voor veel extra leads zorgen. Ga eens op een sectorgebonden beurs staan waar u nog nooit aanwezig was. Voordelen: budgetbesparing en u staat niet tussen uw concurrenten.

Verrassen en meten

Durf hierbij anders te zijn dan wat al uw concurrenten doen. Durf ook een strategie op te stellen die innoverend is. Mensen zijn gewoontedieren en denken vaak dat we dat we iets moeten doen omdat we het altijd zo gedaan hebben en omdat concurrenten dit ook doen.  Event marketing is een ideale manier om aan lead generation te doen. Wees ook kritisch en durf te meten wat elk event u opbrengt aan extra leads, klanten en omzet. Meten is weten. Bij Quanto geven we u graag gericht advies rond eventmarketing en we hebben gespecialiseerde partners die elk event tot een succes kunnen maken. Creativiteit en rendement staan bij elk event centraal. Contacteer ons voor meer info.

ADVIESGESPREK?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op